Sanosil S010 Ag – Penészgomba-ölőszer

Rövid leírás

Sanosil S010 Ag – Penészgomba-ölőszer
A Sanosil S010 Ag egy használatra kész penészgomba-ölőszer, ami kiválóan alkalmazható penészgombásodás ellen, ugyanakkor egyszerű és biztonságos a használata. A Sanosil S010 Ag használatakor, illetve használata után sem kell semmilyen egészségügyi problémától tartani; a kezelés alatt csak oxigén (O2) szabadul fel. A felületen visszamaradó alkotóelemek láthatatlanok és nem mérgezők, azonban hatékonyan megakadályozzák a penészgomba ismételt megjelenését. A Sanosil S010 Ag használata során nem szabadulnak fel mérgező gőzök, és maga a szer nem rákkeltő, és nem mutagén, a forgalmazott töménységben.

Sanosil S010 Ag – Hatékonyság
A gomba/penészgomba spórákon kívül a Sanosil S010 Ag bizonyítottan nagyon hatásos a grampozitív / gramnegatív baktériumokkal (beleértve a spóraképzőket), vírusokkal, élesztőgombákkal, valamint a protozoákkal és algákkal szemben is.

Sanosil S010 Ag – Hatóanyag
A termék hatóanyaga a hidrogén-peroxid, amit egy különleges eljárás során stabilizálunk, és a mikroorganizmusok elleni hatékonyságát ezüst hozzáadásával javítjuk. Ez által a normál hidrogén-peroxidhoz képest többszörös biocid hatást tudunk elérni.

Segédeszközök
A Sanosil S010 Ag penészgomba-ölőszer mellett számos hasznos segédeszközt is ajánlunk a termék felhasználásához:
– Védő felszerelés készlet a penész biztonságos megszüntetéséhez, ez a következőkből áll: (védőszemüveg, porvédő maszk, szeleppel ellátva, védőkesztyű)
– Profi permetező készülék (1,5 és 5 literes). (Ezek a termékek a Sanosil Hungária Kft-nél közvetlenül beszerezhetők.)

Megrendelem

Termékek

Sanosil S010 Ag – Penészgomba-ölőszer

Különböző penészgomba-ölőszerek összehasonlítása

Hívjon, segítünk

Nem talált választ a problémájára az ügyfeleink által gyakran feltett kérdések között?
Hívjon minket!
Szívesen nyújtunk Önnek további segítséget.
e-mail: info@sanosil.hu
Tel: +36 30 855 2419

Iratkozzon fel hírlevelünkre!