Sanosil Hungária Kft.

 Szakértő a fertőtlenítésben

A Sanosil Hungária Kft. ( www.sanosil.hu ) 1993-ban jött létre, a svájci Sanosil AG magyarországi leányvállalataként. Fő tevékenységünk a szabadalmi oltalom alatt álló klórmentes Sanosil fertőtlenítő és tisztító szerek, illetve környezetbarát enzim- és baktériumtartalmú biológiai termékek forgalmazása. Cégünk a belföldi és a külföldi piacokon egyaránt jelen van.

Célunk, hogy piacvezető fertőtlenítőszer-forgalmazóvá váljunk, és termékeink által egészségesebb és biztonságosabb környezetet biztosítsunk mindannyiunk számára.

Hogyan működik?

A Sanosil® fertőtlenítőszerek hatékonyságának hátterében a két fő alkotóelem, a hidrogén-peroxid és az ezüst hatása áll. A fertőtlenítőszer használatakor felszabaduló aktív oxigén roncsolja a mikroorganizmusok sejtfalát az ezüst pedig katalizálja, növeli ennek a folyamatnak a sebességét és hatékonyságát, valamint  megakadályozza az újra fertőződést.

A Sanosil® hatékony a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumokkal, a spóraképző mikroorganizmusokkal, vírusokkal, élesztőgombákkal, valamint a protozoák széles spektrumával szemben. A vizes felületekre tapadt biofilmeket is a leghatékonyabban távolítja el. A Sanosil® fertőtlenítő-szerek hatékonyságát nemzetközileg elismert intézményeknél (laboratóriumok/egyetemek) végzett több mint 340 vizsgálattal igazolták. A Sanosil® fertőtlenítő-szereket felvették a Német Higiéniai és Mikrobiológiai Társaság (DGHM) hivatalos listájára. Minden  EU-s szabványnak és követelményeknek megfelelnek.

Előnyök:

  • Minden vírust, baktériumot, gombát elpusztít, penészölő.
  • Színtelen, szagtalan folyadék
  • Használata és tárolása az előírt használati és tárolási előírások szerint.
  • Hosszú ideig eltartható.
  • Koncentrált és használatra kész hígításban is kapható és használható (a Biztonsági adatlap előírásait a szállításra, raktározásra és felhasználásra vonatkozóan teljes betartjak)
  • Különböző nagyságú kiszerelésben kapható
  • Használati koncentrációban emberre állatra, környezetre ártalmatlan
  • Magas hőmérsékleten lassan bomlik, a hálózati melegvizekben, hűtőtornyok vizeiben, gőzfürdőkben és meleg vizű gyógyfürdőkben is ugyanolyan hatékony.

Szakterületeink

Fertőtlenítés

Kútvizek, hálózati ivóvizek, ipari vizek, szakaszos vagy folyamatos fertőtlenítése

Ipari és lakossági felhasználású felületi fertőtlenítőszerek valamint kombinált tisztító és fertőtlenítőszerek

Ködképzéses fertőtlenítés saját gyártmányú nagyhatású és biztonságos ködképző berendezésekkel

Nagyhatású fertőtlenítő megoldás az egészségügytől a szállodákig.

Élelmiszeripar

Ivóvíz, ipari vizek, vizet és élelmiszereket tároló tartályok, élelmiszerrel érintkező felületek, tökéletes fertőtlenítése

Enzim- és baktériumtartalmú biológiai termékeink széleskörű felhasználása

Ipari és városi szennyvíztisztítók hatékonyabbá tétele, szerves szennyezőanyagok, zsírfogókban kiválasztott organikus zsírok magas hatékonyságú lerontása ,alacsony költségekkel, környezetbarát energiatakarékos megoldással.

Ha hatékonyabbá és biztonságossá szeretné tenni cége tisztítási, fertőtlenítési folyamatait és aktívan részt szeretne venni a környezetvédelemben, vegye fel velünk a kapcsolatot!