A penészmentesítés szakértelme: Laboratóriumi tesztelés

A piacon számos penész elleni vegyszer található, azonban csak néhányukat tesztelik laboratóriumi körülmények között. Miért is olyan fontos ez? Mert a laboratóriumi tesztelés szakértelmet és szigorú ellenőrzést igényel, és garantálja a termék hatékonyságát. Gondoljunk csak bele, speciális gépek és képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy a készítmény valóban a legjobb eredményeket érje el.

Penész elleni harc laboratóriumi precizitással

A penészgomba a párásodásra hajlamos ingatlanok nehezen kitessékelhető lakója, azonban nem lehetetlen legyőzni. Mivel a legtöbb épületben (otthon, iroda, gyárépület) gyakori a páraképződés, így kialakulhat és terjedhet a penész a nedves falakon és nyílászárókon.
A penész hatékony eltávolításához érdemes laboratóriumi tesztelésen alapuló szereket használni a házi praktikák vagy kétes minőségű vegyi anyagok helyett.

Sanosil S010 Ag: Laboratóriumilag tesztelt hatékony penészirtó

A Sanosil túlhaladja a hagyományos tenzid alapú termékeket, mivel elnyújtott hatással bír. Azonnal elpusztítja a penészt és annak spóráit, majd hosszú időn keresztül védelmet nyújt az újbóli kialakulásuk ellen. Továbbá hatékony mindenféle gomba, vírus és baktérium ellen, miközben semmilyen mérgező vagy kellemetlen szagot nem áraszt. Emiatt kifejezetten ajánlott a kényes területeken, például élelmiszeripari létesítményekben vagy kórházakban.

A Sanosil a DGHM hivatalos listáján is szerepel, ami a Német Higiéniai és Mikrobiológiai Társaság által elfogadott minőséget jelenti. A legtöbb penészirtó terméknél nem található meg ez az elismerés, csupán utalásokat találunk arra, hogy „a DGHM irányelvei szerint vizsgálták.”

A Sanosil kiemelkedik a többi penészirtó közül

Független laboratóriumok tesztjei is megerősítik hatékonyságát a penészgomba elleni védekezés terén. A Sanosil a klór alapú termékekkel ellentétben nem okoz allergiás reakciókat. Hatása tartós, még a száradást követően is működik, míg az alkoholos termékek itt lemaradnak. Továbbá erősebb a normál hidrogén peroxiddal szemben, mivel katalizátorként is működik.

A Sanosil különféle kiszerelésekben elérhető, így otthonok és ipari létesítmények is megtalálják a számukra megfelelő mennyiséget. A penész eltávolítása a használati útmutató alapján könnyedén elvégezhető, vagy szakembereink segítsége is kérhető. Lépj velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!