Házi penészirtó praktikák helyett, professzionális penészoldószer

Számos házilag kikeverhető penészoldószer létezik. Amihez a legközelebbi drogériában beszerezhetjük a hozzávalókat. Vannak, akik az ecetes szivacsra esküsznek, mások a citromos oldatot preferálják, vagy fertőtlenítőszeres vizet készítenek. Ha ennyi közismert fortély kering a köztudatban, miért válasszunk még is a professzionális szereket?

A penészgomba időről-időre fület a fejét az otthonokban, irodákban, gyárépületekben. A fertőzés kialakulásának leggyakoribb oka a falak nedvesedése, valamint a megfelelő szellőztetés hiánya. Az egészségmegőrzés miatt jobb a felbukkanó zöldes, szürkés foltokat azonnal elpusztítani, hogy a spórák ne szaporodhassanak a légtérben. Ugyanis a penésztől szennyezett levegő káros hatással lehet a légzőszervekre. Náthát, allergiás tüneteket, vagy komolyabb betegségeket is okozhat.

Milyen felületeken jelenhet meg penészgomba?

  • Tusolóban vagy fürdőszobában a fugák mentén
  • A nyirkosodásra hajlamos ablakok sarkaiban
  • Párás beltekekben a berendezések takarta falakon

A penészoldószer a kisebb és nagyobb fertőzésekre is jó megoldás

A penészgomba kezdetben apró elszíneződéseket produkál a falon, enyhe szúrós szagot áraszt. Az irtást javasolt azonnal megkezdeni, hogy a probléma ne terjedhessen tovább. Ugyanis 0,5 m2 feletti gombás felület esetén a károsító hatása már veszélyesen magas.

A gyakori szellőztetés, és a párátlanító eszközök mind hatékony eszközei a megelőzésnek. Azonban a már kialakult problémát sajnos nem szüntetik meg. A penészgomba a fal belsejébe hatol, mint ahogyan a fa leereszti a gyökerét a földbe. Ezért a felületi kezelések nem célravezetők, nem eredményesek hosszútávon. A fertőzést csak speciális penészoldószer használatával érdemes kezelni, hiszen a spórákkal veszi fel a harcot.

Sanosil, a professzionális penészoldószer ismérvei

Sanosil S010 Ag penészoldószer használata során csak oxigén szabadul fel, így káros gáz nem jut a levegőbe.

  • Laboratóriumilag tesztelt és engedélyezett
  • Bizonyítottan hatásos a baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal és algákkal szemben is
  • A használata során nem szabadulnak fel mérgező anyagok
  • A penészt hosszútávon szünteti meg, a jövőbeni kialakulását gátolja
  • Megbízható forrásból szerezhető be, használati leírással és tájékoztatóval

Válasszon a különféle kiszerelések közül, a fertőzött falfelület mérete szerint. Termékeink alatt gazdag, informatív leírásokat olvashat. További kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal!