A Sanosil svájci laborjának berkeiben

Korábbi blogbejegyzéseinkben részletesen írtunk a penészvédelem ismérveiről. Ötleteket adtunk az otthonok fertőtlenítéséhez, taglaltuk a penészirtás pontos lépéseit, valamint ismertettük a leggyakoribb kérdéseket a penésszel kapcsolatban. Jelenlegi cikkünkben a Sanosil® svájci laborjába kalauzolunk, ahol a hatékony és környezetbarát penészirtásé a fókusz.

Tehát a Sanosil® S010 Ag penészölő-, és fertőtlenítőszer a Sanosil Ltd. elismert svájci labor berkein belül, szakemberek keze alatt készül. A laborban egyaránt folyik kutatás, fejlesztés, és előállítás, továbbá a vállalat világszerte forgalmazza termékét szakmai és lakossági felhasználók számára. Különleges összetevőjére sokak felkapják a fejüket, hiszen ezüst tartalommal bánik el a penésszel.

Oxigén szabadul fel az applikálás során

A Sanosil® S010 Ag használatakor, illetve használata után semmilyen egészségügyi problémától nem kell tartanunk. Ugyanis a kezelés folyamán csak oxigén szabadul fel. S a felületen visszamaradó láthatatlan alkotóelemek sem mérgezők, ám megakadályozzák a penészgomba ismételt kialakulását. Így az emberi, és az állati szervezetre sincsen veszéllyel.

Milyen kórokozókkal szemben vethető be?

A Sanosil® hatékonynak bizonyult a

  • Gram-pozitív és Gram- negatív baktériumokkal,
  • a spóraképző mikroorganizmusokkal,
  • vírusokkal,
  • élesztőgombákkal,
  • valamint a protozoák széles spektrumával szemben.

Sokak számára ismerősek az ecetes, citromleves, és egyéb házi penészirtó praktikák. Az otthon kikevert szerek látszatra hatékonyak lehetnek, hiszen a penészt valóban eltávolítják a felületről. Azonban a spórákat sajnos nem pusztítja el. Ezért fontos olyan készítményt bevetni, amely a szaporító anyaggal (azaz a spórákkal) szemben is kíméletlen.

Házi készítésű penészirtó folyadékok helyett válaszd a bombabiztos Sanosil®-t!